Hej Hej Leverpastej

Nu lyssnar jag på musik
:-D
I lördags så var jag på dop o efter det så var det bröllopsfest och det var SUPER KUL ♥ ♥ ♥ Vi dansade o hade roligt. Pappa jobbade i baren så jag fick också va i baren o jag fick blandade drinkar hihi 8-) Då hade vi 4  påsar med krossad is så då tyckte jag o pappa att vi skulle ha lite kul så varje Person som kom kastade vi is på MOHAHAHA :-*
Jag träffade en ny tjej som hette Marie Hon var jätte snäll ♥ ♥ ♥
Och en tjej som hette Wilma hon var bara ett år äldre en mig hon var också jätte snäll.. Men det som är tråkigt är att vi inte kan hålla kontakten
:'(
Man skulle hjärna vara 50-lasklädd jag hade en rosa prickig klänning super fin! Men det var inte min det var min bästis Klaras tack för jag fick låna den
Här kommer lite bilder
♥  =-O   :-D    :-*

Så det var ju bilder på mig, men vi var ju på dop också det var tvillingar dem heter Kasper & Theodor så här kommer lite bilder på paketen + min nya mössa som jag sytt på sy slöjden Hihi..Och på tisdag så ska jag på kalas och då ska man vara utklädd till en popstjärna och jag ska vara Kesha älskar henne :) + att om man ville så fick man uppträda så jag ska uppträda till shout it out med David Lindgren så den ska jag o lill wilma uppträda med kanske lägger upp en vidio med oss men nu kommer bilderna Puss o kram  Bye // Wilmiz hihi mohahaha.. :p