Hej Hej
Idag har jag bakat cupcakes alldeles själv
:-D
Jag o mamma tänkte att vi skulle göra först en vanlig muffins o sen ha lite smet på så vi åkte till konsum och skulle köpa mjöl & socker men då! såg vi en förpackning med ett helt sett som man kunde göra cupcakes med o i den fans : En påse med blandade kryddor i , o en till påse med samma fast andra kryddor, blåa formar , och lite strösselkulor i olika fina färger.. det räckte till ungefär 10 cupcakes här kommer lite bilder!

Det fanns med jordgubb också då blir den rosa men jag valde choklad då blir dem bruna det gick snabbt  också!! man behövde bara ha smör och vatten & en plastpåse själv allt annat fanns med smart va! så här gör man:

Själva cupcaken :

Man skulle tillsätta först påse 1 med 1 dl vatten. sen vispa ihop den så de blir en jämn o fin smet. Sen häll upp dem i formarna som man fick med i en ugn i ungnstempratur 175 grader till 15-20 min.. 

Själva toppingen ( Ungefär som en fast smet ) :

Ta 50 gram rumstempurerat smör och påse 2 o häll i en bunke + 2 tsk vatten. Ta en elvisp ( måste va elvisp ) och vispa så smeten blir fluffig men ändå INTE rinnande.Ta en sked och lägg i smeten i en liten plast påse gör ett litet hål längst ner i hörnet och spritsa på muffinsen. dekorera den som du vill du kan ta strösellkulorna som du fick med o lägga på o vips så har du en choklad cupcake 8-)  Puss // Wilmiz