Hallå hallå igen! Nej, nu ska jag inte skriva om att jag inte har haft tid som jag göra hela tiden. Dessa saker gar hänt sen vi sågs senast.

☆Vi har flyttat till lägenhet☆

☆Jag har typ svart färg i håret i topparna nu som jag gjorde på sommarlovet☆

☆Jag har fått 11 prenumeranter på min youtube kanal som heter Wilma Lj☆

☆ Jag har haft ett grymt sommarlov, men nu är hösten här igen och jag har börjat 6:an wihoo!☆

Och ja, vi har då som sagt flyttat till lägenhet och vi har fått vårt fina hus sålt vilket känns både lite tråkigt, men ändå skönt för hela familjen. Inatt var de första gången vi sov i lägenheten, det var jätte skönt för att jag har nog inte sovigt så djupt på väldigt väldigt länge! Men sen så var jag tydligen morgonpigg (som jag aldrig är fattar inte varför jag var de i morse men men) då vaknade jag klockan 7 men låg kvar i sängen med surfplattan o kolla den lite tills klockan var halv 8. Då gick jag upp till mormor o morfar (det är jätte kul för att nu när vi flyttat till lägenhet så bor vi granne med dem vi bor ungefär tvärs imot varandra fast dem bor i hus) Och då gick jag upp dit och åt frukost de var jätte mysigt att vara hos dem sådär på morgonen! Men nu blev jag tillsagd av pappa att jag måste sova så jag skriver mer imorgon men puss o kram! ♥