Hej Hej! Förlåt att jag inte har varit inne men jag  har haft fullt upp och sen så har jag haft problem när jag ska logga in här. Men jaja nu e det fixat! I går var jag på disco och då var jag med Amanda superkul. Jag tänkte lägga upp en video med oss ( mest mig amanda ville inte vara med i videon vet ej varför :) ) hur jag sminkade och vad jag hade på mig. Jag hade en svart klänning med guldiga paljetter på jätte fin.  som ni ser så har jag fixat designen tänkte att det skulle bli lite mer vintrigare. Ska bli så kul till jul för vi ska fira jul hemma hos oss JAA!
Iallafall super kul disco. Idag så har jag varit i salem sen halv tio och vi har övat inför vårt julspel imorgon i salem kommer bli SKIT KUUUL! Ja o Emma ska sjunga en egen låt guuud vad roligt och spännande det ska bli!
♥ Nu kollar vi på tvn och myser O:-) NU har jag väll ingen mer o säga Jo juste! det var mysigt för mamma bakade knäck kakor och kolasnittar! Ha det bra nu!
 
P & K // WIlmiz <333333333