Hej hej, förlåt att jag inte har bloggat men jag har bara haft fullt upp med youtube och sånt, jag bara lägger upp saker där. Men om ni vill se mer av mig o lite oftare så söker ni på Wilma Lj då kommer min kanal upp och då är det bara att ni tittar på mig!

I fredags så var jag och lill wilma på Sune i grekland och den var så rolig och super bra!!! En jätte rolig och kul kväll hade vi förutom en sak mardrömmen.. Jag och wilma hade kommit in på bion och vi hade köpt 1 varsin liten popcorn..... Och då händer det ofattbara! Hon ställer sina popcorn på armstödet OCH JAG TAR AV MIG JACKAN O SKA SÄTTA MIG OCH MÄRKER INTE ATT POPCORNA STÅR DÄR O BOM! JAG HADE NER ALLA HENNES POPCORN ASSSSSSSS GAAAAAAAARRRRRRRRRVVVVVVVVVVV! XD

Haha!! men hon förläte mig som tur va så då delade vi på mina popcorn.

Och igår åkte jag med  mina nya skridskor som jag fick av mamma o pappa. Jag åkte med Josefin :D jätte kul! Och idag ska jag väll ta o åka skridskor igen :D ha det bra Puss o kram Wilmiz :-*