<

Hej hej mary kaie :-D

Ikväll har jag varit på lek o bus kväll på scouterna :-!  Super kul, vi var 2 lag ett tjej lag & ett kill lag, + så åt vi kladkaka o apelsin saft :) Vi lekte en lek, den gick ut på att vara modig o ha bra minne. så vi utsåg en i tjej laget o en i kill laget,, så så la vi ut häftstift och man skulle gå fram o sen tillbaka en gång, sen började allvaret.. dem 2 tävlande fick gå ut o ta på ögonbindlar men ingen fara dem trodde att de skulle gå över häftstift men när dem tog på sig ögonbindlarna så tog vi bort alla häftstift MOHAHAHA !!!

Shit får lite smått panik, har 2 läxor och en dag på mig aaa!!

Jaja på längtar iallafall tills på fredag för då får jag ta hem min stjärnmössa som jag gjort på textil slöjden (sy slöjden) om 2 veckor på måndagen så har jag hört att dem första SNÖN KOMMER YIPPIE >:o

Och om 2 veckor på tisdagen ska vi åka o bada till hallsberg med scouterna Kul... Ja har nog inge mer o skriva, Jaja puss o kram hele dan! // Wilmiz