Hej hej! Idag är de söndag och det betyder att helgen tar slut o att skolan börjar imorgon.I morse så tog jag de chill, men senare kom mormor o morfar hem till oss eftersom vi bor grannar nu så kommer dem väldigt ofta och dem hjälper till för vi håller på att packa  upp våra saker. Som ni ser i titeln så står de look of today, vilket är att man visar vad man har på sig den dagen och visar vart  dem saker man har på sig kommer ifrån. Och sen kanske man visar sina smycken som man har på sig och sin sminkning osv. Så jag tänkte att jag kunde göra några collage ibland och visa min look of today. För jag brukar bli inspererad av snygga kläder och då kan jag få dem från en look of today. Men jag hade gjort ett litet collage här som jag tänkte lägga upp här på bloggen★

 

Detta är en av mina favorit lookar, men hoppas ni gillade den! Puss / Wilma ★♥★♥