<

Hej Hej bloggen!♥ Nu e de måndag igen :( BUUU!!

Förlåt att jag inte har varit inne men har ju haft fullt upp, i fredags så fyllde cesar 4 år♥ fattar inte att han redan är fyra år!! min lille plutt, ;-)

På lördagen hade vi en slappar dag mormor o morfar kom o uppvaktade cesar  :-P  sen på kvällen vid halv 6 ringde min bästis Klara och ville vara.Så då bestämde jag mig snabbt för jag skulle åka ner till henne.Som vi brukar, så frågade vi om vi fick sova över  :-D  hihi de e typiskt mig o Klara

Och det fick vi ju såklart det får vi typ alltid :-* O:-) >:o

så då sov jag där en natt o hjälpte klara med en blogg hon vart super glad att jag hjälpte henne med den :-! På söndagen åkte jag hem gjorde lite läxa o dusha. Sen kom den här dumma dumma måndagen och skolan började igen. Imorse så var jag knappt bra :-( Men tänkte gå till skloan ändå, har lite huvudvärk nu men annars så är det väll som vanligt. fick lite panik eftersom jag inte har skrivit något inlägg på ett tag nu. Kanske lägger upp en smink video på mig imorgon för har varit inne på youtobe och kollat in massa olika o bra sminkvideos så jag blev lite små sugen på o lägga upp en här

Häromdagen så bestämde vi att jag äntligen skulle få ha mitt kalas, har ju inte haft ett sen jag var typ 6 så vi tyckte att det var dax nu för jag fyller ju faktiskt 11 om 11 dagar hehe.. Jag tycker det ska bli SKIT KUL o ha mitt kalas :-D det blir ett tjejparty så vi blir typ 8 stycken så alla dem tjejerna som jag bjudit följer med mig hem efter skolan på en onsdag för då går vi inte så länge i skolan ♥ ♥ Ja nu har det allt blivit ett långt inlägg. Men nu ska jag nog avsluta det kommer ingen bild idag orkade inte lägga upp någon.

Ha det så bra! P & K // Wilmiz