Hejsan alla muppar som kikar in :-D Igår hade jag ingenting och göra så då åkte jag, mamma o pappa på en liten utflykt. På onsdag ska vi ha frilufsdag så då kan man  åka till storstenshöjden o åka slalom. Jag ville dit men jag har ju aldrig åkt slalom förut i hela mitt liv så då tyckte mamma o pappa att jag skulle få se backen först men jag ska ändå till gustavsvik med Jossan ;-) Så vi åkte upp till storstenshöjden o kolla in backen den var jätte stor! Men nästa år så blir det nog lite slalom för mig :-P
Sen när vi hade varit vid storstenshöjden så åkte vi till Ånnaboda för dem två ligger ju så nära varandra Så jag hade tagit med mig min bob så vi åkte lite bob när vi ändå var där och eftersom jag skriver om det här, så tog jag med mig kameran så jag fotade lite :-) På vägen hem och på kvällen så mådde jag inge bra jag mådde illa och hade JÄTTE ont i huvudet så jag gnällde typ hela kvällen :-D Men idag mår jag bättre men jag är hemma från skolan men imorgon kommer jag.

Ha det bra! Puss o Kramiz // Wilmiz :) <3