<

Hej hej hallå! FÖRLÅT ATT JAG INTE HAR BLOGGAT!!

men jag vi har haft fullt upp med datorn för den har ju varit trasig :-(

Men nu har min duktig kusin christopher hjälpt oss och då fick jag även en dator. Men det är en sån här stor dator alltså ingen bärbar och vi har haft fullt upp med den med + massa trassel med nätverket för det ville ju inte funka!.. Jag o pappa har hållt på med ända sen jag kom hem från skolan >:o Så ja nu funkar allting så bra så bra :-D Och då så iallafall tror jag att jag ska blogga lite mera.

Som ni kanske vet så har jag ju en youtube kanal och om ni vill så länkar jag den nu isåfall om ni typ har glömt vad jag heter eller något så då länkar jag den så klickar ni bara på den och då kan ni se på den glöm ej att prenumenuera på mig ;-)

Förut så hade lite snö smällt bort och då så kände man verkligen att våren var på väg, men imorse när mamma väckte mig så var det ju värsta snöstormen här åhhh vad tråkigt tänkte jag för att några dagar tänkte man ju YES v¨åren är påväg ! men sen så kom ju det här :'( Ajja, man får väll hoppas på det bästa.

Här kommer iallafall länken till min video :

5:27
SETT

Februari favoriter !

Nu ska jag fixa här på bloggen och gör lite annan inrednig ha det bra Puss o Kramizen // Wilmiz O:-)