Hejsan hoppsan alla som kikar in!

Idag gick jag i skolan till klockan 3 pust !! Sen efter det så gick jag till B.R.A

med min kompis Amanda och vi tränade på gymmet. Jag har ju börjat gjort det nu en gång i veckan efter skolan :-)  Så först så tränar vi styrka, konditionen och massa annat.Sen så så dushar vi en lång stund och det är sååå skönt! Vi tvättar alltid håret.Alltid efter vi har varit där så känner man sig helt fräch och som en ny person! Efter det så går vi in och bastar och det är också super skönt!!! :-D  och sedan fixar vi i ordning oss. Ja och så går det till när jag o Amanda tränar ( men brukar ta ganska lång tid för oss :-D )

Förresten gillar ni nya bakrunden?? Det gör jag iallafall för den förra känndes så tråkigt och nu ville jag ju ha en lite fräch och vårigare bakrund och då tyckte jag att denna passade. Som ni ser så har jag skrivit :My life, Make up: och fashion så jag tänkte alltid lägga in något om det. Det kan t.e.x bli en bild eller ett råd när man ska fixa sig, kanske en länk till en bra sida, eller till en bra video på youtube kanske ;-) Så som sagt det kan bli lite vad som helst!

Här är compact powder från H&M som är väldigt bra kostar ungefär: ca 50 kr..

JA det var detta tips ni får ha det bra nu! Kramen // Wilma!!